Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Openingstijden

Beste klanten,

Per 1 oktober 2020 hebben wij de maatregelen omtrent het corona virus aangescherpt. Bij een bezoek aan onze praktijk verzoeken wij u dringend een niet-medisch neusmondmasker te dragen. Dit geldt voor alle patiënten en bezoekers vanaf 13 jaar.

Vanaf 14 december 2020  tot en met 19 januari 2021 zijn de maatregelen wederom aangescherpt. Dat betekent dat wij de reguliere behandelingen bij onze medisch pedicures niet kunnen laten doorgaan. De afspraken bij de podotherapeuten en de medisch noodzakelijke behandelingen bij de medisch pedicures kunnen wel door gaan.

Daarnaast hanteren wij de algemene maatregelen volgens de voorschriften omtrent het corona virus. Wij vragen u zoveel mogelijk alleen te komen en 1,5 meter afstand te houden. Begeleiders kunnen in de hal van Annadal wachten. Bij binnenkomst kunt u uw handen desinfecteren. Indien u corona gerelateerde klachten verzoeken wij u de afspraak te annuleren of te verzetten naar een later tijdstip.

Bent u op vakantie geweest in corona code oranje gebied? En heeft u binnen 2 weken na thuiskomst een afspraak voor een behandeling bij een van onze podotherapeuten of pedicures?

Dan kunnen wij u helaas niet behandelen!

Daarnaast hanteren wij de algemene maatregelen volgens de voorschriften omtrent het corona virus. Wij vragen u zoveel mogelijk alleen te komen en 1,5 meter afstand te houden. Begeleiders kunnen in de hal van Annadal wachten. Bij binnenkomst kunt u uw handen desinfecteren. Zodra u de behandelkamer in gaat, vragen wij u gebruik te maken van een door ons geleverd mondmasker. Indien u corona gerelateerde klachten verzoeken wij u de afspraak te annuleren of te verzetten naar een later tijdstip.

Wij zijn van maandag tot en met donderdag telefonisch bereikbaar van 09.00-12.00 uur op tel.nr. 043-3871800. Buiten deze tijden kunt u onze voicemail inspreken. Wij beluisteren de voicemail regelmatig, streven ernaar om u dezelfde werkdag terug te bellen en zullen u bij spoed uiterlijk de volgende dag persoonlijk zien.

Wij doen ons best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en bedanken u alvast voor uw begrip!

Team Voetzorg Maastricht Annadal

 

Locatie Annadal

Spreekuur van maandag t/m donderdag van 8.00 -17.00 uur

Locatie Brugpoli MUMC+

Spreekuur op maandag + woensdag  van 8.30-17.00 uur

Locatie Poli interne MUMC+

Spreekuur op woensdag + vrijdag van 8.30-17.00 uur

 

 

 

 

Sluit de enquête