Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Openingstijden

Beste klanten,

Vanwege de coronamaatregelen vanuit de overheid van 12 november 2021,  vragen wij u bij bezoek aan onze praktijk een mond-neus masker te dragen, daar wij niet altijd de 1,5 meter kunnen garanderen.

Wij vragen u zoveel mogelijk alleen te komen en 1,5 meter afstand te houden. Begeleiders kunnen in de hal van Annadal wachten. Bij binnenkomst kunt u uw handen desinfecteren. Indien u corona gerelateerde klachten verzoeken wij u de afspraak te annuleren of te verzetten naar een later tijdstip.

Bent u op vakantie geweest in corona code oranje gebied? En heeft u binnen 2 weken na thuiskomst een afspraak voor een behandeling bij een van onze podotherapeuten of pedicures? Dan kunnen wij u helaas niet behandelen!

De praktijk is geopend van maandag t/m donderdag van 8.30 - 17.00 uur. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 09.00-12.00 uur op tel.nr. 043-3871800. Buiten deze tijden kunt u onze voicemail inspreken. Wij beluisteren de voicemail regelmatig, streven ernaar om u dezelfde werkdag terug te bellen en zullen u bij spoed uiterlijk de volgende dag persoonlijk zien.

Wij doen ons best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en bedanken u alvast voor uw begrip!

Team Voetzorg Maastricht Annadal

 

Locatie Annadal

Spreekuur van maandag t/m donderdag van 8.00 -17.00 uur

Locatie Brugpoli MUMC+

Spreekuur op maandag + woensdag  van 8.30-17.00 uur

Locatie Poli interne MUMC+

Spreekuur op woensdag + vrijdag van 8.30-17.00 uur

 

 

 

 

Sluit de enquête