Openingstijden

Beste klanten,

Per 1 oktober 2020 hebben wij de maatregelen omtrent het corona virus aangescherpt. Bij een bezoek aan onze praktijk verzoeken wij u dringend een niet-medisch neusmondmasker te dragen. Dit geldt voor alle patiënten en bezoekers vanaf 13 jaar.

Daarnaast hanteren wij de algemene maatregelen volgens de voorschriften omtrent het corona virus. Wij vragen u zoveel mogelijk alleen te komen en 1,5 meter afstand te houden. Begeleiders kunnen in de hal van Annadal wachten. Bij binnenkomst kunt u uw handen desinfecteren. Indien u corona gerelateerde klachten verzoeken wij u de afspraak te annuleren of te verzetten naar een later tijdstip.

Bent u op vakantie geweest in corona code oranje gebied? En heeft u binnen 2 weken na thuiskomst een afspraak voor een behandeling bij een van onze podotherapeuten of pedicures?

Dan kunnen wij u helaas niet behandelen!

Wij zijn van maandag tot en met donderdag telefonisch bereikbaar van 09.00-12.00 uur op tel.nr. 043-3871800. Buiten deze tijden kunt u onze voicemail inspreken. Wij beluisteren de voicemail regelmatig, streven ernaar om u dezelfde werkdag terug te bellen en zullen u bij spoed uiterlijk de volgende dag persoonlijk zien.

Wij doen ons best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en bedanken u alvast voor uw begrip!

Team Voetzorg Maastricht Annadal

 

Locatie Annadal

Spreekuur van maandag t/m donderdag van 8.00 -17.00 uur

Locatie Brugpoli MUMC+

Spreekuur op maandag + woensdag  van 8.30-17.00 uur

Locatie Poli interne MUMC+

Spreekuur op woensdag + vrijdag van 8.30-17.00 uur