Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Locaties

Locatie Annadal

Tekst

Welke zorg

Voor mensen met alle klachten aan de voeten (huid, nagels, gewrichten, spieren etc), enkels, knieën, heupen en rug die kunnen voortkomen uit het verkeerd functioneren van de voeten. Door de nieuwe direct toegankelijkheidsregel is een verwijsbrief van de huisarts of specialist niet meer noodzakelijk, maar wel nog wenselijk. Zorg ervoor dat uw huisarts op de hoogte is van uw klachten. Ook hier wordt zorg geleverd voor mensen met diabetes mellitus die hiervoor onder controle zijn bij de huisarts.

Contact en route 
Voetzorg Maastricht in Medisch Centrum Annadal
Brouwersweg 100 b 13, zone 3
6216 EG Maastricht
Telefoonnummer: 043-3871800 van maandag t/m donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur. Buiten deze uren kunt u inspreken op onze voicemail, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

https://www.mumc.nl/patienten-en-bezoekers/uw-polikliniek-bezoeken/medisch-centrum-annadal

Met de trein en/of bus

Vanaf het Centraal Station gaat er om de vijf minuten een bus richting Sint Annalaan. U stapt uit bij halte Via Regia/ Sint Annadal en loopt via de Brouwersweg naar de azM. Voor informatie over de dienstregeling van de treinen zie www.ns.nl of www.veolia-transport.nl of plan uw reis met het openbaar vervoer via www.9292OV.nl

 

Parkeren
Links van de hoofdingang, bij de kleine rotonde, zijn de parkeerplaatsen. Er is voldoende parkeergelegenheid (betaald).

 

 

 

 

Sluit de enquête