Locaties

Locatie Annadal

Welke zorg

Voor mensen met alle klachten aan de voeten (huid, nagels, gewrichten, spieren etc), enkels, knieën, heupen en rug die kunnen voortkomen uit het verkeerd functioneren van de voeten. Door de nieuwe direct toegankelijkheidsregel is een verwijsbrief van de huisarts of specialist niet meer noodzakelijk, maar wel nog wenselijk. Zorg ervoor dat uw huisarts op de hoogte is van uw klachten. Ook hier wordt zorg geleverd voor mensen met diabetes mellitus die hiervoor onder controle zijn bij de huisarts.

Contact en route 
Voetzorg Maastricht in Medisch Centrum Annadal
Brouwersweg 100 b 13
6216 EG Maastricht
Telefoonnummer: 043-3871800

Vanaf de A2 vanuit noordelijke richting (Eindhoven)
Ga bij de eerste stoplichten in Maastricht rechtsaf. Via de Noorderbrug komt u bij het Koningin Emmaplein. Hier houdt u rechts aan en komt u in de Sint Annalaan. Bij de rotonde gaat u linksaf. U gaat met de bocht mee naar rechts, dit is de Brouwersweg. Na ongeveer 100 meter ziet u het bord 'diabetes zorg Maastricht' en gaat u rechtsaf. Dit is nog steeds de Brouwersweg. Na zo'n 100 meter komt u bij een kleine rotonde. Rechts hiervan is de hoofdingang van het Teikyo-gebouw waar u moet zijn.

Vanaf de A2 vanuit zuidelijke richting (Eijsden)
Ga bij het knooppunt Europaplein richting centrum. Via de John F. Kennedybrug en het Tongerse Plein gaat u rechtdoor en via de Hertogsingel komt u bij het Koningin Emmaplein. Hier rijdt u linksaf de Sint Annalaan in. Bij de rotonde Sint Annadal gaat u linksaf. U gaat met de bocht mee naar rechts, dit is de Brouwersweg. Na ongeveer 100 meter ziet u het bord 'diabetes zorg Maastricht' en gaat u rechtsaf. Dit is nog steeds de Brouwersweg. Na zo'n 100 meter komt u bij een kleine rotonde. Rechts hiervan is de hoofdingang van het Teikyo-gebouw waar u moet zijn.

Met de trein en/of busVanaf het Centraal Station gaat er om de vijf minuten een bus richting Sint Annalaan. U stapt uit bij halte Via Regia/ Sint Annadal en loopt via de Brouwersweg naar de azM. Voor informatie over de dienstregeling van de treinen zie www.ns.nl of www.veolia-transport.nl of plan uw reis met het openbaar vervoer via www.9292OV.nl.  Parkeren
Links van de hoofdingang, bij de kleine rotonde, zijn de parkeerplaatsen. Er is voldoende parkeergelegenheid (betaald).